canapea oslo poza principala

Ce canapea este potrivită pentru un living room mic ?

O casă spațioasă într-un oraș mare nu este la îndemâna oricui. De fapt, mulți dintre noi nici măcar nu ne dorim acest lucru.

famile se relaxaza pe canapea

Spre deosebire de localitățile mici, un oraș mare oferă mai multe posibilități de relaxare, activități artistice sau culturale, fapt ce adesea ne determină să alegem o casă sau un apartament mai mic într-un oraș mare în detrimentul proprietăților cu suprafețe mai mari, însă situate în localitățile mici.

Fie că vorbim despre preț sau preferințe, mulți dintre noi nu avem altă posibilitate decât aceea de a locui într-un apartament sau casă ce nu ne oferă prea mult spațiu.

Totuși, a trăi într-un spațiu mai restrâns nu înseamnă neaprat că trebuie să renunțăm la una dintre cele mai importante surse de confort din locuința noastră: o canapea confortabilă.

Indiferent dacă locuința este mare sau mică, cu toți avem nevoie de o camera de zi unde să ne petrecem cât mai plăcut timpul liber și să ne simțim confortabil alături de cei dragi.

Canapeaua Chester

canapea Manchester

O canapea cu adevărat clasică. După cum bine știm, mobilierul cu design clasic nu își pierde niciodată farmecul, iar canapelele Chester sunt acum foarte la modă, parcă chiar mai mult decât oricând.

Fiind o canapea clasică cu design pur englezesc, canapeaua Chester se menține în topul preferințelor consumatorilor de mai bine de 200 de ani.

Având unul dintre cele mai copiate și răspândite design-uri, canapeaua Chester poate fi găsită în diferite dimensiuni și culori, fapte care fac ușoară integrarea acestei canapele în orice camera de zi, indiferent de stil sau suprafață.

Canapelele modulare

Când dispui de un spațiu restrâns, o canapea modulară poate fi cea mai bună soluție.

canapea modulara

Fiind alcătuită din mai multe corpuri ce pot fi combinate, ele pot fi aranjate astfel încât nici un centimetru din suprafața mică a camerei de relaxare să nu se irosească.

Canapea cu două locuri + fotoliu

O altă posibilitate care poate fi dificil de implementat într-un spațiu mic, dar totuși nu imposibil.

Combinând o canapea de dimensiuni mici, cum este canapeaua cu două locuri cu un fotoliu puteți acomoda același număr de persoane ca și în cazul unei canapele mai voluminoase cu trei locuri, însă câștigați multifunctionalitate, spațiu și confort.

Canapeaua extensibilă

Dacă dorești să maximizezi spațiul de care dispui, canapelele extensibile sunt de departe cele mai potrivite.

Este o soluție foarte bună pentru familiile care primesc adesea oaspeți, dar nu dispun de un dormitor suplimentar.

canapea malmo

La fel ca în cazul canapelelor Chester, canapelele extensibile se găsesc cu ușurință la orice dimensiune, design și culori și, cu siguranță, ele pot fi personalizate astfel încât să se potrivească fiecărui stil și preferință.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *