Patru idei ce îți vor lumina casa

1. Folosește cât mai multe culori!

Culorile luminoase sunt în trend mai mult decât oricând; folosește combinațiile plăcute și poți aduce în centrul atenției acele zone ale locuinței tale care acum sunt monotone. Dacă pereți tăi sunt vopsiți în alb sau într-o culoare neutră, încearcă să vopseșți unul din pereți într-o culoare veselă și luminoasă. Vopsește peretele care crezi că va arata cel mai bine în contrast cu ceilalți pereți, dar asigură-te că noua culoare se va combina armonios și cu noul mobiler.
Dacă culorile locuinței tale sunt deja suficient de luminoase, încearcă o culoare un pic mai închisă decât de obicei; în acest fel vei atrage atenția mai mult spre această zona și vei aduce mai mult în evidență culorile vesele.

poza cu o terasa cu perete vopsit roz

2. Tapițeriile pot fi aliatele tale!

Tapițeriile și materialele textile pe care le foloseșți pentru a-ți decora locuința sunt foarte eficiente în a oferi culoare și textură oricărei încăperi. Perdelele, covoarele, pernele și, mai ales, materialele folosite în alcătuirea canapelei sau a mobilierului pot schimba radical aspectul locuinței tale. Încearcă să experimentezi cu diferite print-uri sau broderii, fie ele florale sau geometrice. Combinate corespunzător, acestea vă vor oferi energie pozitivă și un aer plin de vitalitate în fiecare zi.

poza despre o camera de zi cu tapet cu modele florale

3. Decorează cu multe flori și plante!

Folosește flori și plante când decorezi pentru a oferi locuinței un look fresh, în armonie cu natura. Lasă florile și plantele să fie centrul atenției, folosindu-te de contrastul culorilor lor naturale. Joacă-te cu diferite mărimi și dimensiuni, dar ai grijă să nu obtureze lumina naturală. 
În afara faptului că oferă un look fresh și natural încăperii, florile și plantele păstrează aerul curat și plăcut. Ce îți poți dori mai mult?!

poza despre locul de citit relaxant

4. Covoare magice!

De obicei covoarele nu atrag foarte mult atenția, dar totuși ele pot schimba radical înfățișarea și energia unei încăperi. Continuând cu combinația de culori luminoase-neutre, covorul va completa cu succes look-ul fresh și modern al locuinței dumneavoastră.
Este recomandat să folosiți covoare ușoare, fabricate din țesături naturale în detrimentul covoarelor greoaie de lână. Combină diferite culori și modele! Folosește covoarele pentru a decora, spre exemplu, zona din jurul canapelei sau a colțului tău special de relaxare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *