Pielea naturală – Avantaje

Probabil amenajarea locuinței tale este o investiție pe care o vei face o singură dată în viața și este evident că orice decizie finală în ceea ce privește achiziționarea unei piese de mobilier este îndelung gândită și bine calculată.

design interior cu canapea piele naturala maro

Deoarece poate fi ușor integrată în orice stil de design interior, fiind și un material cu proprietăți excelente, pielea naturală este și va fi întotdeauna o alegere demnă de luat în considerare. În continuare, am să vă prezint câteva dintre avantajele pe care pielea naturală le oferă în detrimentul altor materiale textile, dar și câteva sfaturi despre cum să o mențineți și să o îngrijiți.

Dacă pielea este pură și de bună calitate, cele mai importante avantaje oferite de un colțar sau o canapea fabricată din piele naturală constă tocmai în proprietățile sale: ușor de curățat și de întreținut. Acest lucru înseamnă că este nevoie doar de ajutorul unei lavete puțin umede pentru a se îndepărta cu succes petele ușoare și urmele de praf, iar în cazul în care petele persistă, aplicarea exclusivă – pe zonele afectate – a unei creme hidratante sau soluții special concepute pentru curățarea pielii – vor face minuni.

Alte două avantaje ale pielii naturale sunt: rezistența și durabilitatea materialului. În comparație cu materialele textile, pielea are o rezistență mult mai bună la uzură și poate fi ușor de recondiționat de către un profesionist.

Acum vreau să vă imaginați o camera de zi amenajată în stil Rustic, Tradițional sau Mid-Century Modern. În cazul meu și probabil al multora dintre voi, în centrul atenției vor fi canapeaua, colțarul sau fotoliul din piele. Frumusețea luxuriantă și naturală a pielii conferă încăperii un caracter puternic și sofisticat.


Sfaturi pentru menținerea și îngrijirea pielii naturale:

  1. Curățați frecvent pielea de praf, folosind o simplă lavetă: curată, uscată și moale.
  2. Imediat după producerea unui incident, folosiți o lavetă extra absorbantă pentru a îndepărta orice urmă de lichid.
  3. Evitați să expuneți materialul în raza directă a soarelui sau aproape de o sursă de căldură.
  4. Nu folosiți solvenți, uleiuri sau detergenți pentru a curața materialul. Dacă o lavetă ușor umedă nu este suficientă pentru a îndepărta pata, folosiți doar soluții speciale pentru pielea naturală.
  5. Verificați regulat suprafața materialului de praf, pete sau lichid și curățați pielea imediat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *