Protectia datelor personale

Accesând/vizitând acest website reprezintă acceptul implicit al Termenilor şi Condiţiilor, precum şi a Politicii de Confidenţialitate şi reprezintă întreaga înţelegere (contractul) dintre părţi. Politica de confidenţialitate a fost creată cu scopul de a respecta caracterul privat şi securitatea informaţiei furnizate de către dvs. atunci când utilizaţi acest website, precum şi a datelor cu caracter personal.


Ne rezervăm dreptul a de schimba, actualiza, modifica în orice moment conţinutul website-ului nostru, precum şi Politica de Confidenţialitate fară nicio notificare prealabilă, astfel vă rugăm să vizitaţi periodic secţiunile menţionate mai sus, pentru a verifica termenii şi condiţiile pe care aţi acceptat să-i respectaţi.  


Colectarea de date cu caracter personal se poate realiza numai cu acordul dvs. şi dacă ni le furnizaţi voluntar. Folosim datele cu caracter personal colectate pentru a livra servicii şi/sau produsele pe care le-aţi achiziţionat şi pentru facturarea acestora. În utilizarea site-ului nostru se coletează informaţii despre ce pagini accesaţi în interiorul acestuia, inclusiv adresa IP de la care site-ul este vizitat.


Site-ul nostru foloseşte Cookies, stocând temporar date cu caracter personal în următoarele scopuri: pentru a îmbunătăţi securitatea accesului, pentru a îmbunătăţi uzabilitatea şi a vă furniză un serviciu cât mai bun.


Se pot dezvălui datele cu caracter personal către terţi dacă acest lucru este cerut de lege sau în cazurile de bună credinţă în care aceste acţiuni sunt necesare pentru:

(a) conformarea la rigorile legii;

(b) protejarea şi apărarea drepturilor de proprietate ale site-urilor sale web;

sau

(c) acţionarea în circumstanţe de urgenţă pentru protejarea siguranţei personale a angajaţilor, utilizatorilor de produse sau servicii, sau a persoanelor publice.

Nu vindem, schimbăm sau închiriem date cu caracter personal către terţi.